Manifestació de rebuig al feixisme 17M

BYif

Aquest dissabte vinent el feixisme en les seves diverses cares farà acte de presència a Barcelona.

Al matí, a les 12h, «España en Marcha» fa el seu acte públic a la infame llibreria Europa, a Gràcia. Hem de recordar que «España en Marcha» la composen una amalgama de grupuscles d’ultra dreta: Democracia Nacional, la Falange, Nudo patriota Español, o la neonazi Alianza Nacional, el dirigent de la qual, Pedro Pablo Peña —del que s’espera la presència en aquest acte— havia defensat la «lluita armada» i el vessament de «sang» en defensa de la integritat territorial espanyola.

D’altra banda, A les 18h la «Falange» també pensa fer un acte públic a Barcelona. En el seu cas ho faran a la Plaça Universitat.

La Plataforma Antifeixista convoquem a les 11h a la parada de metro Fontana per sumar-nos a la manifestació de rebuig al feixisme. Cal destacar que de cara a les eleccions vinents europees cal preveure que aquests i altres grupuscles feixistes treguin el morro pels nostres barris, i per tant animem a estar ben atentes a properes convocatòries, així com a fer màxima difusió d’aquesta mena d’esdeveniments.

No podem permetre que el feixisme surti al carrer impunement: no els deixem respirar. ANTIFEIXISTES SEMPRE!