RSS Feed

Manifestació de rebuig al feixisme 17M

Posted on Jueves, Mayo 15, 2014 in General

BYif

Aquest dissabte vinent el feixisme en les seves diverses cares farà acte de presència a Barcelona.

Al matí, a les 12h, «España en Marcha» fa el seu acte públic a la infame llibreria Europa, a Gràcia. Hem de recordar que «España en Marcha» la composen una amalgama de grupuscles d’ultra dreta: Democracia Nacional, la Falange, Nudo patriota Español, o la neonazi Alianza Nacional, el dirigent de la qual, Pedro Pablo Peña —del que s’espera la presència en aquest acte— havia defensat la «lluita armada» i el vessament de «sang» en defensa de la integritat territorial espanyola.

D’altra banda, A les 18h la «Falange» també pensa fer un acte públic a Barcelona. En el seu cas ho faran a la Plaça Universitat.

La Plataforma Antifeixista convoquem a les 11h a la parada de metro Fontana per sumar-nos a la manifestació de rebuig al feixisme. Cal destacar que de cara a les eleccions vinents europees cal preveure que aquests i altres grupuscles feixistes treguin el morro pels nostres barris, i per tant animem a estar ben atentes a properes convocatòries, així com a fer màxima difusió d’aquesta mena d’esdeveniments.

No podem permetre que el feixisme surti al carrer impunement: no els deixem respirar. ANTIFEIXISTES SEMPRE!

Comments are closed for this entry.